modulaire machines en productielijnen

Van Eekeren B.V. bouwt ondertussen al jaren productielijnen voor de stroopwafelindustrie. Wat uniek is dat u bij ons terecht kunt van startende bakker tot grote industriële bakker met 24.000 wafels per uur. Door innovatief te bouwen kunt bij ons altijd terecht voor een passende machine.

modulaire machines

Eén van de vaste concepten welke door van Eekeren B.V. ontwikkeld is, zijn de compacte machines. Met de ontwikkeling van deze machines bieden wij een oplossing voor kleinere ondernemers welke, na de productie met gebruikmaking van handbakijzers, toe zijn aan het zetten van een volgende stap.

De modulaire machines bestaan uit twee onderdelen, een steek/snijmachine en een stroop/smeermachine. Beide onderdelen kunnen onafhankelijk van elkaar door ons geleverd worden. Afhankelijk van de keuze die u hierin maakt is het mogelijk om tot een maximum van 2000 stroopwafels per uur te produceren.

productielijnen

Voor de industriële bakkerij levert Van Eekeren B.V. ook complete productielijnen met een capaciteit van 2.000 tot 24.000 wafels per uur.


De machines zijn hierbij op te bouwen van 2 wafels breed tot 12 wafels breed, afhankelijk van het type oven dat gebruikt wordt.